Úvod Samsung Samsung Galaxy S6 Edge Plus Profi fotograf otestoval GALAXY S6 edge+, tu sú jeho úchvatné zábery

Profi fotograf otestoval GALAXY S6 edge+, tu sú jeho úchvatné zábery

4
Peter Lik v akcii

Foto kapacity hi-end smartfónov juhokórejského giganta vždy patrili medzi tie najlepšie na spotrebiteľskom trhu. Dokazuje to aj séria nádherných záberov od Petra Lika, profesionálneho fotografia, ktorý zobral phablet Galaxy S6 edge+ rovno do terénu.

Vždy som chcel posúvať hranice fotografovania, osobne a s najlepšími technológiami. To je dôvod, prečo som použil Galaxy S6 edge+ ako moju mobilnú kameru,uviedol v článku na oficiálnom webe spoločnosti Samsung.

Phablet Galaxy S6 edge+ pozostáva zo 16 MPx senzoru (1/2.6″ CMOS) s clonou f/1.9, pričom mu nechýbajú ani 1,16 mikrometrové pixely, profesionálny mód pre skúsenejších používateľov, infračervené vyvažovanie bielej či optická stabilizácia obrazu.

Ešte dávnejšie získali vlajkové lode výrobcu – Galaxy S6 a S6 edge – vážené ocenenie za kvalitu fotografií od spoločnosti DxOMark. Vyzerá to teda tak, že Samsung naozaj vie, čo jeho zákazníci žiadajú. Potvrdili to aj odborné recenzie od popredných technologických webov ako The Verge či Engadget, kde chválou pri hodnotení fotoaparátu Galaxy S6 edge+ vôbec nešetrili. Bude preto veľmi zaujímavé vidieť porovnanie jeho foto kapacít s novým iPhone 6s.

Prácu Petra Lika si môžete pozrieť na záberoch nižšie.

galaxy-s6-edge-plus-foto-9 galaxy-s6-edge-plus-foto-8 galaxy-s6-edge-plus-foto-7 galaxy-s6-edge-plus-foto-5 galaxy-s6-edge-plus-foto-4 galaxy-s6-edge-plus-foto-3 galaxy-s6-edge-plus-foto-2 galaxy-s6-edge-plus-foto-1