Úvod Výrobcovia Xiaomi Unikol render Xiaomi Mi Note 2: Tenučké rámiky, duálne foťáky a snímač...

Unikol render Xiaomi Mi Note 2: Tenučké rámiky, duálne foťáky a snímač odtlačkov!

2
Koncept Xiaomi Mi 5

Hoci sa ďalšej generácie hi-end phabletu z Číny ešte pár mesiacov načakáme, už teraz začínajú internetom kolovať prvé špekulácie. Uniknuté obrázky totiž odhalili pravdepodobný dizajn konštrukcie, foto výbavu a aj hardvérové tlačidlo pod obrovským displejom s miniatúrnymi rámikmi na ľavej a pravej strane mobilného zariadenia.

Mi Note 2 od Xiaomi bude bez akýchkoľvek pochýb veľkou januárovou hviezdou. Ešte pred tým však očakávame vlajkovú loď výrobcu Xiaomi – Mi 5. Tá by mala mať premiéru počas novembra, zrejme kvôli nadchádzajúcim sviatkom, kedy bývajú predaje smartfónov na vrchole.

Uniknuté rendery, ktoré sa objavili na čínskej sociálnej sieti Weibo naznačujú, že by mohol očakávaný phablet dostať do výbavy až dva dvojité fotoaparáty, čiže jeden na prednú a druhý na zadnú stranu. Okrem toho vyplávala na povrch informácia o skutočne tenkých rámikoch 5,7-palcovej zobrazovacej jednotky s rozlíšením Quad HD. Pod tou sa tentokrát dokonca objavilo netradičné hardvérové tlačidlo, kde by mal byť integrovaný senzor na odtlačky prstov.

Len pre zaujímavosť, duálnymi foťákmi má disponovať aj ďalšia generácia vlajkovej lode do spoločnosti Samsung, Galaxy S7.

Ako píše web PhoneArena, Mi Note 2 údajne poženie už dávnejšie odhalený Snapdragon 820 so 4-jadrovým Kryo procesorom a pokročilým grafickým procesorom Adreno 530. A čo sa týka rozlíšenia senzorov jednotlivých fotoaparátov, k dispozícii majú byť 23 a 13 MPx kúsky. Slovo ale padlo aj o 4 GB operačnej pamäti, 32/64 GB úložisku či operačnom systéme Android 5.1.

Uniknuté rendery Xiaomi Mi Note 2 si môžete pozrieť nižšie.

xiaomi-mi-note-2-1
Údajne vizuálny vzhľad Xiaomi Mi Note 2

xiaomi-mi-note-2-2