Čerstvo predstavené inteligentné hodinky Samsung Gear S2 napríklad excelujú intuitívnym ovládaním prostredníctvom otočného prstenca, novinka zo stánku Motoroly zase možnosťami prispôsobenia a vzhľadu.

Hodinky na zápästí by mali v prvom rade reprezentovať váš štýl a Moto 360 sú na to ako stvorené. Rôzne kombinácie náramkov, koruniek, ciferníkov a veľkostí dokážu dostať každého a práve pre prispôsobenie slúži nástroj Moto Maker.

Ten je dostupný štandardne cez webové rozhranie prehliadača, pričom je známy už dlhšie.

V minulosti ste si prostredníctvom neho mohli prispôsobiť dizajn a farby smartfónov Motorola. Jednoducho stačí navštíviť oficiálne stránky Motoroly a nástroj Moto Maker.

V prvom rade je dôležité vybrať si veľkosť. 42 mm rozmer ciferníka (1,37 palcový displej a 300 mAh batéria) sa hodí skôr pre ženskú ruku, mužom je určený 46 mm rozmer (1,56 palcový displej a 400 mAh batéria).

snímka359

V ďalšom kroku si môžete vybrať farbu korunky z nerezovej ocele. Navyše si môžete určiť, či bude korunka s vrúbkovaním alebo klasická hladká.

Pre mužov je k dispozícii strieborná, zlatá a čierna pre klasickú aj vrúbkovanú variantu, ženy ocenia strieborné, čierne a prevedenie „ružové zlato“.

snímka361

Samozrejmosťou je prispôsobenie farby aj celokovového tela hodiniek, opäť v striebornej, zlatej a čiernej. Ženská verzia je doplnená o farbu ružového zlata.

snímka360

Dotyk hodiniek s rukou zabezpečí náramok a je na vás, či vám skôr vyhovuje koža alebo klasický kovový remienok. Muži majú na výber hnedý alebo čierny kožený náramok, kov reprezentuje strieborná, zlatá a čierna.

Verzia pre ženy je dostupná s kamennou šedou a bledohnedou kožou, kovový remienok klasicky v striebornej, zlatej a v ružovom zlate.

snímka362

Na záver si budete môcť vybrať aj dizajn ciferníka, ktorý sa vám zobrazí po vybalení hodiniek z krabice a ich zapnutí, v podstate si ale neskôr môžete nainštalovať akýkoľvek z veľkého množstva, ktoré sa nachádzajú v obchode Google Play.

Kameňom úrazu je dostupnosť. Aj keď sú objednávky prostredníctvom oficiálnych stránok Motoroly dostupné aj pre niektoré európske krajiny, tá naša medzi nimi chýba.

K TÉMEMotorola Moto 360 (2015) a Moto 360 Sport oficiálne predstavené

Zaujímavosťou je, že Motorola umožňuje hodinky kúpiť aj na splátky, v rozložení na 6, 12, 18 či 24 mesiacov. Podmienkou je Motorola platobné konto a samozrejme podporovaná krajina.

Pokiaľ vás hodinky zaujali, navštívte Moto Maker pre Moto 360, ktorý nájdete v →tomto odkaze← a pohrajte sa s ich vzhľadom.