Pokiaľ hľadáte nástroj pre pripomenutie rôznych udalostí alebo akcií, ktoré sa majú konať v krátkom čase a nepotrebujete si tak k nim nastavovať dátum ani čas, máme veľmi funkčné riešenie.

Popredný vývojár zo známeho XDA fóra vytvoril jednoduchú, no veľmi funkčnú aplikáciu pre pridávanie poznámok.

Stačí kliknúť, zadať text a hotovo. Pripomienka bude svietiť v oznamovacej lište, a tak bude dostupná z každej obrazovky a vy s istotou nezabudnete na nič naplánované.

K poznámkam si môžete priradiť ďalšie akcie ako odoslanie e-mailu alebo otvorenie máp. K dispozícii je tiež nastavenie zobrazenia, napríklad iba na uzamykacej obrazovke. K predchádzajúcim poznámkam môžete pristupovať alebo ich odstrániť hneď z hlavnej obrazovky.

snímka368

Aplikácia je výzorovo ladená do Material dizajnu a pre jej plnú funkcionalitu by ste mali absolvovať skromný in-app nákup. Autor aplikácie si pre nás však pripravil špeciálnu verziu kompletne zadarmo.

Jediné, čo potrebujete, je smartfón s OS Android 4.0.3. Pre stiahnutie tejto verzie aplikácie navštívte vlákno na XDA fóre, kde nájdete inštalačný súbor alebo zamierte klasicky do obchodu Google Play.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.datanasov.memoreminders“]