Úvod Výrobcovia Meizu Nie MX5 Pro, ale PRO 5: Unikli FOTO krabice očakávaného MEIZU smartfónu

Nie MX5 Pro, ale PRO 5: Unikli FOTO krabice očakávaného MEIZU smartfónu

0

Spoločnosť Meizu plánuje už o niekoľko dní predstaviť ďalší hi-end model. Doteraz ho všetci nazývali ako MX5 Pro, keďže má byť tohtoročná náhrada za minuloročný MX4 Pro. Uniknuté fotografie nám však tentokrát odhalili, že nakoniec predsa len dostane trošku odlišný názov – PRO 5.

Novinka by mala mať premiéru 23. septembra poobede. Zatiaľ však nie je celkom jasné, aké ústrojenstvo ponesie. Podľa dostupných detailov ju má poháňať výkonný a energeticky efektívny čipset Exynos 7420, pričom ochranné sklo 5,5-palcového FHD AMOLED displeja môže mať aj elegantný 2.5D tvar.

Na fotografiách nižšie máme príležitosť vidieť tmavú krabičku produktu so zlatým nápisom PRO 5.

meizu-pro-5-4
meizu-pro-5-2
Meizu PRO 5
meizu-pro-5

Prvý produkt v novom štýle

Meizu PRO 5 bude vôbec prvým produktom z vynoveného portfólia čoraz populárnejšieho čínskeho výrobcu, ktorý nedávno ukázal celému svetu zmenené logo. To údajne nájdeme na zadnej strane konštrukcie očakávaného Android smartfónu.

Modelový rad PRO zrejme doplní súčasný rad MX o ďalšie, možno ešte lepšie hi-end zariadenia. Taktiež sa očakáva, že dizajn ponesie odlišné vizuálne prvky ako MX5. A keďže mal model MX4 Pro identický výzor s MX4, zmena by predstavovala zbúranie zaužívaných tradícií.

Uvidíme, čo si pre nás spoločnosť pripravila. Čerstvá upútavka vyzerá naozaj zaujímavo.