Lockdown Pro patrí medzi najlepšie aplikácie v obchode Google Play, ktoré sa postarajú o vaše súkromie a bezpečnosť. Dokáže zabrániť otvoreniu akejkoľvek aplikácie, jej odinštalovaniu alebo ukryť vaše citlivé fotografie v galérii.

Používateľské prostredie aplikácie je úhľadné, pričom sa silne inšpirovalo známym Material design prevedením. Čakajú nás teda rôzne animácie, hladké prechody a konzistentné farby.

Na začiatku si vyberiete spôsob uzamknutia, či už klasickým heslom alebo vzorom, zadáte váš e-mail pre prípadnú obnovu hesiel a údajov a potom si už len vyberiete, ktoré aplikácie chcete uzamknúť.

Takisto môžete zabrániť inštalovaniu nových aplikácií alebo naopak, odinštalovaniu tých používaných. Inteligentný zámok sa postará o automatické uzamykanie alebo odomykanie pri pripojení na konkrétnu WiFi, pri konektivite so smart hodinkami alebo podľa vášho umiestnenia.

lockdown2

Pokiaľ máte v smartfóne fotografie určené len pre vaše oči, uložiť ich môžete do špeciálnej súkromnej galérie. Pokiaľ sa vám bude chcieť do zariadenia niekto dostať alebo sa bude snažiť uhádnuť heslo, aplikácia ho s funkciou „Pozorovateľ“ odfotografuje a zašle vám údaje na e-mail.

Aplikácia je sama o sebe veľmi funkčná a užitočná. Pokiaľ však chcete funkcie navyše, ako neobmedzený časový, limit obrazovky, skrytie ikony, či spomínanú funkciu „pozorovateľa“, budete musieť absolvovať menší in-app nákup.

Pokiaľ vám záleží na súkromí, zamierte do obchodu Google Play a vyskúšajte aplikáciu.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=appplus.mobi.lockdownpro“]