Úvod Výrobcovia LG LG chystá nový phablet z kovu, predstaviť ho má 21. septembra

LG chystá nový phablet z kovu, predstaviť ho má 21. septembra

8
Logo LG

Juhokórejský výrobca s číslom #2 prezradil, že o pár dní predstaví ďalší zaujímavý smartfón s operačným systémom Android. Mal by byť veľký, hranatý, kovový a aj lacný. Tu sú všetky dostupné detaily o takzvanom ‚LG Class‚.

Časť vizuálneho vzhľadu odhalila spoločnosť LG prostredníctvom upútavky vo forme obrázku a textu, kde je vidieť jeho zadná strana, na ktorej sa nachádzajú tradičné tlačidlá na ovládanie úrovne hlasitosti či vypínanie/zapínanie zariadenia, oficiálne neznámy fotoaparát a jeden LED blesk, vrátane vyššie umiestneného reproduktoru.

Čo sa týka hardvérovej výbavy, tá zatiaľ známa nie je. Posledné špekulácie však hovoria o 5,7-palcovom Full HD displeji, operačnom systéme Android 5.1.1 Lollipop, čipsete Qualcomm Snapdragon 615, 2 GB RAM-ke, 8 GB internej pamäti na dáta a 12/5 MPx fotoaparátoch. Počítať zrejme môžeme aj so slotom pre microSD kartu.

Z obrázku je taktiež možné vidieť kovové konštrukčné spracovania alebo pomerne hranaté krivky, aké pri LG produktoch príliš často nevidíme. Pokiaľ dorazí model Class na pulty obchodov s príjemnou cenovkou, s novým ‚mid-range‘ phabletom môže výrobca mieriť priamo na čoraz úspešnejšiu konkurenciu z Číny.

Upútavka LG
Upútavka LG