Úvod Výrobcovia LG Elegantný LG Class je skutočný: Unikátny dizajn a kovové telo

Elegantný LG Class je skutočný: Unikátny dizajn a kovové telo

9
LG G4

Deň po odhalení LG, že plánujú už čoskoro predstaviť nový smartfón, vyplývali na povrch internetu živé fotografie s niečím, čo sa veľmi dôveryhodne podobná smartfónu z upútavky na mediálnu konferenciu. Únik dokonca potvrdil aj názov, bude sa volať LG Class a bude iba na juhokórejskom trhu.

Zaujímavosťou ale zostáva neočakávaná zmena dizajnu konštrukcie, ako aj použitie kovových materiálov. Stratégia výrobcu vždy spočívala v oblých krivkách či plastových materiáloch. Je preto pozoruhodné vidieť takého detaily.

Veľa odborníkov a analytikov verí, že LG hľadá nový smer, ktorým by si sa chceli uberať po ďalšie roky. Taktiež chce preskúmať reakcie zákazníkov, či to niektorých odradí a naopak, koľkí ďalší rozrastú základňu oddaných fanúšikov.

LG-Class lg-class-2

Nebude to phablet

Predchádzajúce dohady hovorili o 5,7-palcovej uhlopriečke displeja, dostupné foto však tvrdí úplne niečo iné. Na nich je možné vidieť reklamný obrázok, kde sa uvádza iba 5-palcov.

Uniknutý LG Class nesie netradičné spracovanie konštrukcie, a to vrátane hranatejších prvkov jej častí. Z viacerých uhlov pripomína klasické mobilné telefóny od japonských výrobcov ako Panasonic.

Upútavka LG
Upútavka LG na Class

Staršie špekulácie hovorili o 5,7″ Full HD displeji, čipsete Snapdragon 615, 2GB RAM-ke alebo 12 MPx fotoaparáte. V prípade rozporov je ale otázne, čo je na nich naozaj skutočné.

Spoločnosť LG predstaví model Class už o pár dní, 21. septembra.