Úvod Výrobcovia HTC HTC predstaví koncom mesiaca dva hi-end Android smartfóny

HTC predstaví koncom mesiaca dva hi-end Android smartfóny

4
Jeden z konceptov HTC Aero

Pokiaľ vás sklamalo mid-range zariadenie, ktoré spoločnosť HTC ukázala 6. septembra, máme jednu skvelú správu – koncom septembra uvidíme nie jeden, ale rovno dva nové smartfóny s hi-end výbavou. Taiwanský výrobca totiž v týchto dňoch ohlásil ďalšie mediálne podujatie.

Aj keď priamo neprezradil, koľko noviniek na nás čaká, informácie z pozvánky naznačujú, že by to mali byť až dva Android kúsky. Na obrázku je možné vidieť dve hory a text „The World Best Meets The Best„, z čoho logicky vyplýva, že pôjde o najvyššiu triedu inteligentných mobilných telefónov.

Pozvánka od HTC
Pozvánka od HTC

A HTC Aero?

Jeden zo smartfónov bude zrejme aj takzvaný HTC Aero, alebo skôr HTC One A9, ktorý má dostať do hardvérovej výbavy moderný čipset MediaTek Helio X20, 4 GB operačnú pamäť, jemný displej s Quad HD rozlíšením a pokročilý fotoaparát s podporou pre RAW formát.

Ako informuje web PhoneArena, ten ďalší bude predstavovať akúsi modifikáciu tohtoročnej vlajkovej lode One M9. Či ich ale HTC dodá prostredníctvom oficiálnej distribúcie iba na Ázijský trh, je zatiaľ neznáme. Viac sa už dozvieme až z tlačovej konferencie, ktorá začne zhruba o tri týždne.