Úvod Zariadenia Smartwatch Lacnejšie, krajšie a inteligentnejšie: Everbuying spúšťa ďalší výpredaj smartwatch!

Lacnejšie, krajšie a inteligentnejšie: Everbuying spúšťa ďalší výpredaj smartwatch!

0
Smarwatch od Everbuying

Po prvej a aj úspešnej várke zlacnených inteligentných hodiniek prichádza náš partnerský e-shop Everbuying s ďalšou skvelou ponukou kvalitných produktov. Výber je relatívne široký, ceny skutočne nízke a doprava až na Slovensko úplne zadarmo.

Akcia začne 15. septembra, pričom si budeme môcť vybrať zo štyroch pekne vyzerajúcich smartwatch od rôznych čínskych výrobcov, ako Ulefone či Zeblaze. Jednotlivé modely sa od seba odlišujú nielen vizuálnym vzhľadom, ale aj funkciami alebo hardvérovou výbavou. Na svoje si teda príde každý, kto hľadá elegantné 2.5D ochranné sklo displeja, užitočný snímač tepu srdca, pevné konštrukcie z prémiových materiálov alebo anti-alergické remienky. A nezabúdajte, ceny budú začínať už od 10 dolárov za kus! Stačí iba vystihnúť správny čas a môžete šikovne ušetriť niekoľko eur.

Tu je nová ponuka Everbuying.

MIFONE W15

mifone-w15

Hodinky MIFONE W15 zaujmú predovšetkým športovo založených používateľov, nakoľko ich remienok pozostáva zo špeciálnych elastomérov, ktoré chránia citlivú pokožku. Pri aktívnom životnom štýle navyše príde vhod i elegantné ochranné sklo 1,44-palcového displeja s vrstvou extrémne tvrdého zafíru. Integrovaný pedometer zase poslúži na meranie krokov počas celého dňa alebo špeciálne pri behaní. Hardvér je napájaný energiou z 405 mAh batérie, ktorú nabijeme cez klasický microUSB port.

Zobraziť hodinky v e-shope

Ulefone uWear

ulefone-uwear

Podobný remienok aj dizajn ako hodinky MIFONE W15, avšak s rozdielnou hardvérovou výbavou. Ulefone uWear predstavujú štýlové smartwatch do každej situácie, keďže im nechýba ani zvýšená odolnosť voči tekutinám (umývanie rúk atď.). Prešli totiž cez certifikáciu IP65. Remienok z elastomérov, 2.5D sklo či 1,44″ uhlopriečka dotykovej zobrazovacej jednotky je aj tu samozrejmosťou. Konštrukcia hlavnej časti hodiniek pozostáva z nerezovej ocele.

Zobraziť hodinky v e-shope

Zeblaze Crystal

zeblaze-crystal

Smartwatch pre každého, kto rád nosí seriózny oblek. Zeblaze Crystal vybavil výrobca senzorom na meranie srdcového tepu, bezdrôtovou konektivitou Bluetooth 4.0 a aj IP certifikáciou (65). Na ruku si ich upevníme prostredníctvom dvoch rozdielne vyzerajúcich remienkov z pravej kože. Vo výbave poteší aj pedometer alebo technológie na monitorovanie spánku či sledovanie dennodennej aktivity používateľa, ktorá mu pomôže spáliť viac kalórií ako prijme.

Zobraziť hodinky v e-shope

DZ09

dz09

DZ09 predstavujú ďalší elegantný kúsok pre skutočných džentlmenov, ktoré majú okrem iného aj slot pre SIM kartu od mobilného operátora, hardvérové tlačidlo a integrovanú 0,3 MPx kameru. Na prednej strane oceľovej konštrukcie vyniká až 1,56-palcový TFT HD LCD displej s dotykovými kapacitami. Schopnosť samostatne komunikovať v rámci 2G siete umožní realizáciu telefonátov alebo prijímanie a čítanie krátkych textových správ bez potreby pripojenia k smartfónu.

Zobraziť hodinky v e-shope

Podporované frekvencie

  • GSM (2G): 850/900/1800/1900 MHz

[table id=48 /]