Mnohí z nás spájajú Čínu najmä s kopírovaním alebo nekvalitnou výrobou. To je ale už dávno minulosťou; doba sa zmenila a export z obrovskej ázijskej krajiny nepredstavuje iba hŕbu ‚odfláknutých‘ produktov, neschopné vydržať pár dní bežného používania. Smartfóny pod značkou Bluboo sú toho skvelým príkladom.

Za Bluboo stojí čínska spoločnosť Shenzhen Huihua Exploit Technology Co., Ltd, ktorá započala svoju činnosť ešte v roku 2006 s cieľom prinášať na spotrebiteľský trh cenovo dostupné a zároveň aj dobre vybavené telekomunikačné zariadenia so spoľahlivou certifikáciou kvality CE, FCC a NCC.

Môžeme sa pýšiť dobrou reputáciou od našich zákazníkov z Južnej Ameriky, Južnej Ázie, Južnej Afriky, Stredného východu, Západnej Európy, Indie, Spojených štátov, Hongkongu alebo Taiwanu. Úspešne sme etablovali značku ‚Bluboo‘. Naša spoločnosť vytvorila výrobné fabriky s medzinárodnými štandardmi, vybavené pokročilou aj vysoko-presnou detekciou a vybavením. Členovia nášho tímu majú viac ako 10-ročné skúsenosti v telekomunikačnom biznise.

4G smartfón Bluboo Xfire si zamilujete

Pre každého, kto hľadá najlepší pomer cena/kvalita/výbava, je priam ideálnym riešením smartfón Bluboo Xfire. Prečo? Medzi jeho technickými špecifikáciami nájdete nielen pekný 5-palcový qHD displej, 8 a 5 MPx foťáky, dual SIM funkcionalitu, 2750 mAh batériu alebo čistý OS Android 5.1 Lollipop, ale aj výkonný 4-jadrový CPU od spoločnosti MediaTek. Jeden náročný deň používania by teda nemal byť absolútne žiadnym problémom. Taktiež si rozumie s OS CyanogenMod či špičkovou MIUI od Xiaomi. Zabudnúť nesmieme ani podporu gest, ktoré nám uľahčia dotykové ovládanie. K dispozícii sú tri rôzne farebné prevedenia. Cena sa pritom pohybuje na veľmi nízkej úrovni, za Xfire totiž nezaplatíte viac ako 80 EUR! Predstavuje teda ideálnu voľbu v takej situácii, kedy nechcete za smartfón vyhadzovať priveľký balík peňazí.

Bluboo Xfire je kompatibilný s CM a MIUI
Bluboo Xfire je kompatibilný s CM a MIUI

A čo sa ešte chystá?

Výrobca má na pláne koncom mesiaca uviesť ďalší podarený kúsok, ktorý ponesie názov Bluboo Xtouch, pričom na pulty obchodov dorazí v dvoch rozdielnych verziách. Jednu poženie čipset MTK6753 a ďalšiu MTK6795, obe ponúknu až 4 GB operačnú pamäť a aj biometrické zabezpečenie prostredníctvom senzoru na odtlačky prstov.

Taktiež sa dočkáme inteligentných hodiniek Bluboo Xwatch s operačným systémom Android Wear, o ich dostupnosti ale zatiaľ nie sú bližšie informácie. V útrobách budú disponovať čipsetom MTK2601, 512 MB RAM-kou či 4 GB interným úložiskom.

Ak si chcete prezrieť portfólio Bluboo, nezabudnite navštíviť tento odkaz.