Úvod Aplikácie Floating Toucher: Rýchly prístup k obľúbeným aplikáciam či priečinkom

Floating Toucher: Rýchly prístup k obľúbeným aplikáciam či priečinkom

0

Možností, ako sa čo najrýchlejšie dostať k našim TOP aplikáciam, je skutočne veľa. Patrí medzi ne aj takzvaný Floating Toucher, alebo dodatočné menu s veľmi pohodlným prístupom.

Na aplikácii si dali vývojári skutočne záležať, tá obsahuje pekne spracované prostredie či množstvo užitočných vymožeností. Jej kvality potvrdzujú aj pozitívne recenzie v obchode Google Play, kde má na konte hodnotenie štyri z piatich hviezdičiek. Používateľ má navyše k dispozícii až dve verzie – jednu zdarma a ďalšiu platenú, avšak už s nadštandardnými funkciami a bez otravných reklám.

Floating Toucher funguje naozaj jednoduchým spôsobom. Po inštalácii a nastavení pribudne na displej zariadenia flexibilné tlačidlo, cez ktoré sa dostaneme do nami prispôsobenej ponuky. V nej si môžeme napríklad ponechať ikonky najfrekventovanejšie používaných aplikácií, rôzne vypínače alebo odkazy do populárnych priečinkov, čím sa nám výrazne zjednoduší prístup. Výhodou je najmä to, že virtuálne tlačidlo máme k dispozícii aj pri používaní iných aplikácií.

PRO verzia aplikácie umožní taktiež prispôsobenie tlačidla a vizuálneho vzhľadu plávajúceho menu. Prispením peňazí navyše podporíte kvalitnú prácu ambicióznych vývojárov aplikácií, ktoré im môžu pomôcť pri ďalšej práci na skvelých produktoch.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boatmob.floating.touch&hl=en“]