Úvod Smartphony Predstavenie Privítajte WileyFox: Britská odpoveď na OnePlus

Privítajte WileyFox: Britská odpoveď na OnePlus

WileyFox Swift a Storm sú dva lacné smartfóny z Veľkej Británie

3

Máte už dosť lacných šuntov z Číny? V tom prípade by vás mohli zaujať nové smartfóny od Britskej spoločnosti WileyFox. Tá sa snaží nasledovať cestu, ktorou sa vybral OnePlus a ponúknuť zariadenia s dostatočne dobrými špecifikáciami za prijateľnú cenu. Poďme sa teda pozrieť na nový WileyFox Storm a Swift.

WileyFox Storm

Drahší z dvojice nových telefónov dostanete za 199 libier alebo 273 EUR, čo nie je zlé. Storm totiž prichádza s 5,5-palcovým full HD (1920 x 1080p) displejom, osemjadrovým procesorom Snapdragon 615 a 3 GB pamäte RAM. Poteší aj 32 GB úložného priestoru, 20 Mpix zadný a 8 Mpix predný fotoaparát. Smartfón sa na trh dostane už v októbri tohto roka.

Wileyfox-Storm
Wileyfox-Storm (4)
Wileyfox-Storm (3)
Wileyfox-Storm (2)
Wileyfox-Storm (1)

WileyFox Swift

Za WileyFox Swift zaplatíte iba 129 libier (177 EUR), za čo dostanete zariadenie s 5-palcovým displejom, štvorjadrovým procesorom Snadragon 410, 2 GB pamäte RAM a 16 GB úložného priestoru. Podporuje aj microSD karty do veľkosti 32 GB. Nadšenci fotografovania budú používať 13 Mpx zadný a 5 Mpix predný fotoaparát. Swift sa na trh dostane už v septembri.

Wileyfox-Swift (1)
Wileyfox-Swift (2)
Wileyfox-Swift (3)
Wileyfox-Swift (4)
Wileyfox-Swift (5)
Wileyfox-Swift (6)
Wileyfox-Swift

Oba smartfóny budú dostupné v Európe, Afrike a na Blízkom východe. Predobjednávky začínajú už tento týždeň. Musíme uznať, že telefóny vyzerajú celkom dobre. Oba bežia na operačnom systéme Android s nadstavbou Cyanogen a nenájdete v nich žiadne zbytočné aplikácie, či nechcené služby. WileyFox chce najprv vyhrať srdcia ľudí a až potom si naplní vrecká.