Úvod OnePlus OnePlus 2 VIDEO Blbý problém: Keď držíte OnePlus 2 v ruke, domovské tlačidlo nefunguje...

VIDEO Blbý problém: Keď držíte OnePlus 2 v ruke, domovské tlačidlo nefunguje tak, ako by malo

10
Foto: Phandroid

Ste pripravení na ďalší problém, ktorý bude znepríjemňovať používanie najnovšej vlajkovej lode spoločnosti OnePlus? Tak poďme na to. Najnovší problém týkajúci sa OnePlus 2 začali používatelia hlásiť len nedávno. Týka sa tlačidla „Domov.“

Keď zariadenie pri používaní držíte v ruke, tlačidlo „Domov“ jednoducho prestane fungovať, v lepšom prípade len nezaregistruje niekoľko dotykov. Vo videu nižšie môžete vidieť, ako jeden z majiteľov najskôr testuje tlačidlo bez toho, aby telefón držal v ruke. Neskôr ho chytí do jednej ruky a tlačidlo okamžite začne vynechávať. Keď ho chytí do oboch rúk, tlačidlo prestane úplne pracovať.

Podľa prvotných odhadov sa má jednať o problém s uzemnením zariadenia, čo by dávalo zmysel, keďže celá konštrukcia telefónu je z kovu.

Momentálne nie je jasné, či sa táto chyba bude dať opraviť softvérovou aktualizáciou, alebo či sa s ňou používatelia budú musieť naučiť žiť. Spoločnosť zatiaľ nevydala žiadne vyhlásenie. OnePlus 2 sa už čoskoro objaví aj u nás v redakcii, kde všetko podrobne preveríme. Ostaňte teda s nami.