Úvod Výrobcovia Samsung VIDEO: Droptest – Samsung Galaxy Note 1 vs. 2 vs. 3 vs....

VIDEO: Droptest – Samsung Galaxy Note 1 vs. 2 vs. 3 vs. 4 vs. 5 – ktorý vydrží najviac?

YouTuber TechRax chcel zistiť, ktorý z Note smartfónov je najodolnejší. Výsledok vás prekvapí.

5

Chcete si kúpiť nový Samsung Galaxy Note 5? Alebo len chcete vidieť zopár zničených telefónov? V oboch prípadoch vám odporúčame nové video od YouTubera TechRax, ktorý si na ničení drahých smartfónov vybudoval kariéru. Nedávno sa totiž rozhodol otestovať odolnosť všetkých telefónov s Note série. 

Niekomu môže byť zničených zariadení ľúto, no zároveň je zaujímavé zistiť, koľko toho znesú. TechRax využil klasický droptest na betón z výšky cca 1,5 metra. Najprv telefóny testoval pádom na stranu a potom priamo na displej. Výsledky boli naozaj nečakané.

Note 1 dopadol veľmi zle a v podstate sa ďalej nedal používať. Note II skončil podobne, no Note 3 vďaka kryciemu sklíčku Gorilla Glass 3 prežil. Vlastne s mierne popraskaným displejom dopadol najlepšie. Aj Note 4 bol po dropteste plne funkčný, no nakoniec prišlo prekvapenie. Novinke Galaxy Note 5 síce predné sklo prasklo iba na dvoch miestach, ale poškodil sa displej a dotyková vrstva prestala reagovať.

Tak, tu to máte. Ak si chcete kúpiť telefón zo série Note, siahnite po Note 3. Je najodolnejší a navyše nebudete nasledujúce tri mesiace hladovať.