Úvod Sony Sony Xperia Z5 Sony XPERIA Z5 na oficiálnych FOTO: Tradičný dizajn, hliníkový rám a 23...

Sony XPERIA Z5 na oficiálnych FOTO: Tradičný dizajn, hliníkový rám a 23 MPx foťák

8
Sony XPERIA Z5

Vyzerá to tak, že japonská spoločnosť zopakovala jeden zo svojich starších prešľapov, kedy sa jej podarilo – zrejme nechtiac – zverejniť niekoľko záberov zatiaľ oficiálne nepredstaveného smartfónu. Takto by mala vyzerať očakávaná XPERIA Z5.

Hoci už všetci poprední výrobcovia svoje tohtoročné esá ukázali, Sony to má v tradícii až koncom leta na európskych podujatiach IFA. A keďže to začína už onedlho, frekvencia únikov bude počas nadchádzajúcich dní naberať na sile.

Ten najnovší zverejnil neoficiálny Xperia blog, ktorý tvrdí, že séria čerstvých fotografií pochádza priamo od divízie Sony Mobile, pričom ich hneď po zverejnení okamžite odstránili. Existuje však veľká pravdepodobnosť, že výrobca chcel prilákať pozornosť médií a spraviť si tak reklamu bez akýchkoľvek dodatočných nákladov.

Xperia Z5 – 23 MPx a ultra rýchle zaostrovanie?

Ako je teda možné vidieť z novinárskych renderov, Xperia Z5 ponúkne pokročilý fotoaparát s poriadne vysokým rozlíšením – až 23 MPx. Web PhoneArena taktiež špekuluje, že pôjde o hybridný ‚auto focus‘ systém, ktorý mal svoj debut v smartfóne Xperia M5. Indície o príchode podobného mobilného zariadenia dávala spoločnosť Sony už dávnejšie.

Sony XPERIA Z5
Sony XPERIA Z5

Či sa únik ukáže ako pravdivý, zistíme už začiatkom ďalšieho mesiaca. Prvé tlačové podujatia prebehnú ešte pred oficiálnym začiatkom IFA 2015.