Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 5 Samsung na problém Note5: S Pen používajte tak, ako odporúča manuál!

Samsung na problém Note5: S Pen používajte tak, ako odporúča manuál!

4
S Pen a Note5

Prekvapilo vás, že ak zasuniete inteligentné pero modelu Galaxy Note5 opačnou stranou, teda nie tou, kde je dotyk, môžete spôsobiť niečo, čo bude mať fatálne následky? Podľa výrobcu ale v žiadnom prípade nejde o chybu – správne používanie vysvetľuje manuálna príručka.

V tej nájdeme nákres a krátky popis maximálne jednoduchého úkonu, ktorý však aj napriek tomu dokáže spôsobiť značné škody. Stačí mať iba zle otočený S Pen a pri chvíľke nepozornosti sa môže poškodiť nielen on, ale aj samotný phablet.

Tento fakt pred pár dňami vyvolal medzi fanúšikmi a zákazníkmi obrovskú vlnu kritiky, na čo reagoval Samsung s chladnou hlavou – používateľom odkázal, aby nepodceňovali priložený manuál, kde sú na všetko hneď po kúpe Note5 upozornení.

Odporúčame našim používateľom Galaxy Note5, aby nasledovali inštrukcie v používateľskej príručke, vďaka čomu sa vyhnú neočakávaným scenárom, spôsobeným prostredníctvom nesprávne zastrčenému S Penu opačnou stranou.

Manuál Note5
Manuál Note5

Pero S Pen prešlo pri čerstvej generácii drobnými vylepšeniami. Pribudlo mu ďalšie tlačidlo na mechanické vysúvanie či bohatšia softvérová funkcionalita.