Úvod Novinky Aktuálne Nový dizajn a funkciami nabité pero: Samsung zverejnil prvú VIDEO reklamu na...

Nový dizajn a funkciami nabité pero: Samsung zverejnil prvú VIDEO reklamu na Note5

Pozrite si podarenú reklamu na Samsung Galaxy Note5.

0
S Pen Note5 v akcii

Marketingové kampane boli vždy silnou stránkou juhokórejského giganta a výnimka zrejme nenastane ani pri ešte čerstvom phablete Galaxy Note5. Jeho prvé propagačné video je zamerané na kvalitné konštrukčné spracovanie, mechanicky vysúvané pero a luxusný dizajn, prevzatý od tohtoročnej vlajkovej lode S6.

Note5 zožal po predstavení množstvo kritiky, predovšetkým za absenciu veľmi populárneho slotu pre microSD, ktorý predchádzajúca generácia Note 4 vo výbave ešte mala. Taktiež chcú nahnevaní a prekvapení fanúšikovia spísať petíciu, aby začal Samsung predávať novinku prostredníctvom oficiálnej distribúcie aj na európskych trhoch. Na pultoch obchodov z našich končín by sa mal objaviť iba zväčšený Galaxy S6 edge pod označením ‚Plus‘, pričom ten ale nedisponuje inteligentným perom S Pen a príslušnými softvérovými výhodami.

S Pen-u tentokrát pribudlo okrem bohatšej funkcionality ďalšie tlačidlo na pohodlnejšie vyťahovanie z útrob hliníkovo-sklenej konštrukcie. Vizuálny pohľad na to, čo sa s ním dá počas bežného dňa robiť, vám už však ponúkne dobre spracovaná video reklama nižšie.

https://www.youtube.com/watch?v=nAhfyRCULng