Úvod Výrobcovia Samsung GALAXY J5 prichádza do slovenských obchodov, dostupný bude za 219 EUR

GALAXY J5 prichádza do slovenských obchodov, dostupný bude za 219 EUR

4
GALAXY J5

Zabijak čínskej konkurencie je v našich končinách dostupný už v týchto dňoch. Zákazníci dostanú na výber z troch farebných kombinácií, pričom zaň zaplatia niečo cez dve stovky. Jeho cieľová skupina je predovšetkým mladá veková kategória. Toto všetko ponúka.

V hardvérovej výbave Galaxy J5 nájdeme 5-palcový Super AMOLED displej, ktorý zároveň disponuje HD rozlíšením. Zadná strana zase ukrýva 13 MPx senzor s clonou f/1.9 a klasickým LED bleskom a tiež obyčajný reproduktor. Na selfie slúži až 5 MPx fotoaparát, vrátane clony f/2.2. Výkon má na starosti 4-jadrový procesor s frekvenciou 1,2 GHz a 1,5 GB operačná pamäť. Energiu dodáva 2,600 mAh batéria. Milovníkov microSD kariet poteší hliníková konštrukcia so slotom na rozšírenie interného úložiska.

Samsung GALAXY J5 predstavuje skvelú voľbu pre aktívnych užívateľov, ktorí sa radi bavia na sociálnych sieťach, fotia, natáčajú videá a smartfón využívajú tiež na surfovanie na webe a hranie hier,“ prezradil Ivan Kapec, produktový a marketingový manažér divízie IM spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak. „Za dostupnú cenu získajú užívatelia najmodernejšie technológie, vysoký výkon aj dlhú výdrž.

GALAXY J7
GALAXY J5