Úvod Novinky Aktuálne GALAXY smartfóny ‚za dolár‘ majú úspech, majitelia iPhonov už minuli Samsungu všetky...

GALAXY smartfóny ‚za dolár‘ majú úspech, majitelia iPhonov už minuli Samsungu všetky zásoby

Zapožičané Android smartfóny z modelovej rady GALAXY zaznamenali medzi používateľmi iPhone veľký úspech.

4
Samsung a Apple

Určite si pamätáte na ešte pomerne čerstvú ponuku spoločnosti Samsung, prostredníctvom ktorej poskytuje 30-dňové zapožičanie jedného z jej troch hi-tech Android smartfónov iba za jeden americký dolár.

Stačí len, aby záujemca spĺňal určité podmienky – viac ako 18 rokov, občan USA a vlastný iPhone – a môže skúsiť krátku zmenu. Ak sa mu však počas tohto obdobia GALAXY smartfón zapáči, po zaplatení plnej sumy nemusí zariadenie už ani vracať.

A ako sa zdá, ambiciózny projekt presiahol všetky očakávania. Juhokórejskému výrobcovi sa totiž stihli behom niekoľkých dní od spustenia ponuky minúť všetky vyčlenené zásoby smartfónov Galaxy S6, S6 edge+ a Galaxy Note5. Na oficiálnej web stránke pribudol nový text, ktorý odkazuje „Ďakujeme za váš záujem. Veľký záujem spôsobil, že sa minuli všetky naše testovacie telefóny. Skúste prísť neskôr.

TIP Samsung útočí na Apple: Majiteľom iPhone ponúka GALAXY smartfón za 1 dolár

Apple má za pár dní predstaviť vynovený iPhone 6s. Táto iniciatíva má preto jasný cieľ – stihnúť ukradnúť toľko verných zákazníkov, koľko bude možné.

S6 edge+ a Note5
Galaxy S6 edge+ a Note5

Malý škrabanec nevadí

Keď uplynie 30-dňová lehota, používateľ má 5 dní na rozmyslenie, či si Galaxy zariadenie nechá alebo ho vráti. Pokiaľ sa na ňom nachádzajú menšie poškodenia, ako napríklad nevýrazný škrabanec ochranného skla displeja, nejde o žiadny problém. No v prípade väčších poškodení prostredníctvom účinkov tekutín alebo pádu na tvrdú zem naúčtuje už Samsung plnú sumu.