Úvod Výrobcovia Samsung Samsung útočí na Apple: Majiteľom iPhone ponúka GALAXY smartfón za 1 dolár

Samsung útočí na Apple: Majiteľom iPhone ponúka GALAXY smartfón za 1 dolár

4

Juhokórejský výrobca začína pred blížiacim sa predstavením nového iPhone 6s s uplatňovaním agresívnej obchodnej stratégie voči spoločnosti Apple. Jej zákazníkom ponúka jeden z troch hi-tech Android smartfónov na jeden celý mesiac za naozaj smiešnu sumu.

Ide o časovo obmedzené zapožičanie buď vlajkovej lode Galaxy S6 edge, väčšieho S6 edge+ alebo ešte čerstvého phabletu Galaxy Note5 za jeden americký dolár, pričom k nemu dostanú aj aktívnu SIM kartu operátora. Pokiaľ im ani jeden z tohtoročných kúskov nesadne a budú sa chcieť vrátiť k svojmu iPhone, zapožičaný smartfón stačí jednoducho do 30-tich dní vrátiť. Ak sa však rozhodnú pre Samsung, zaplatia plnú sumu a zariadenie im zostane vo vlastníctve.

Takýto je postup
Takýto je postup

Ponuku môžu využiť iba americkí spotrebitelia s vlastným iOS smartfónom, cez ktorý je nevyhnutné zrealizovať prihlásenie do skúšobného programu.

Nie je to prvýkrát

Samsung zvolil podobnú taktiku ešte počas minulého roka. Používatelia iPhone si ale museli prísť pre smartfón z modelovej rady Galaxy osobne do jedného z kamenných obchodov. Teraz všetko vybavia iba prostredníctvom špeciálnej web stránky samsungpromotions.com.