Samsung odhalil originálne doplnky pre včera predstavené phablety s operačným systémom Android. Vynikajú trblietavým povrchom, kovovým materiálom a elegantnými farbami, vďaka čomu sa zachová prémiový vzhľad hliníkovo-sklených noviniek. A tých, ktorí príliš neobľubujú písanie prostredníctvom softvérových tlačidiel, nepochybne poteší šikovné puzdro so zabudovanou QWERTY klávesnicou.

V čerstvom portfóliu taktiež nájdeme klasický ‚S View‘ kúsok s malým výrezom pre zobrazovaciu jednotku. Keďže ale tohtoročná generácia Note nedisponuje odstrániteľným zadným krytom, hrúbka mobilného zariadenia po nasadení otváracieho puzdra zrejme badateľne narastie. Juhokórejský gigant ponúkne na pultoch predajní aj externé batérie v identickom vizuálnom spracovaní, ktorým dokonca nechýba ani podpora pre užitočné rýchle nabíjanie.

Puzdro s hardvérovou klávenicou v legendárnom štýle ‚BlackBerry‘, kde sa rovnako nachádzajú tri hlavné systémové tlačidlá multitasking/domáca obrazovka/krok späť, bude kompatibilné s konštrukciou Galaxy Note5 i unikátneho S6 edge+.

Viac detailov nájdete na fotografiách nižšie.

gaalxy-note-5-s6-edge+-puzdro-1

gaalxy-note-5-s6-edge+-puzdro-11 gaalxy-note-5-s6-edge+-puzdro-10 gaalxy-note-5-s6-edge+-puzdro-9 gaalxy-note-5-s6-edge+-puzdro-6 gaalxy-note-5-s6-edge+-puzdro-2 gaalxy-note-5-s6-edge+-puzdro-3 gaalxy-note-5-s6-edge+-puzdro-4 gaalxy-note-5-s6-edge+-puzdro-5 gaalxy-note-5-s6-edge+-puzdro-8 gaalxy-note-5-s6-edge+-puzdro-7