Čínskeho výrobcu ZOPO zrejme netreba predstavovať, keďže na trh už priniesol rad zaujímavých smartfónov, ktoré už štandardne ponúkajú bohatú výbavu s rozumne nastavenou cenou. Výnimkou nie sú ani nové modely.

V portfóliu výrobcu sa objavili dve novinky, smartfóny Speed 7 a Speed 7 Plus, ktoré ponúkajú skvelý pomer cena-výkon navyše v príťažlivom dizajne.

Pri oficiálnom predstavení týchto zariadení dokonca asistoval Jorge Lorenzo, úspešný závodník série Moto GP.

Čo sa týka samotných smartfónov, výrobca zvolil pri modely Speed 7 5 palcový displej a model s prívlastkom Plus je vybavený až 5,5 palcovou zobrazovacou jednotkou.

Na svoje si tak prídu aj používatelia, ktorí obľubujú skôr väčšie displeje.

zopo-speed7-plusOba displeje sú vyrobené IPS technológiou s full HD rozlíšením, zariadenia poháňa 64-bitový octa core čip MediaTek MTK6753 s taktom 1,5 GHz a GPU Mali-T720, 16 GB interné úložisko je možné rozšíriť prostredníctvom micro SD kariet a o plynulý chod sa postará operačná pamäť RAM o kapacite 3 GB.

Aby sme nezabudli, fotoaparáty majú pri oboch modeloch 13,2 MPix zadný a 5 MPix pri prednom snímači. Samozrejmosťou sú dva sloty na SIM karty s podporou 4G, Android 5.1 Lollipop a o výdrž sa postará batéria o kapacite 3000 mAh.

Čo sa týka dizajnu, zariadenia majú ergonomicky tvarovaný zadný kryt pre pohodlné držanie, za pozornosť stoja tenké rámiky okolo displeja s hrúbkou tela na úrovni 8,6 milimetra.

čo sa týka cien, internetový obchod everbuying.net, spustil od 3. augusta akciu, v ktorej môžete získať ZOPO Speed 7 za necelých 142 € s použitím promo kódu „ZOPO22„, ktorý zadáte pri objednávke.

Väčší model, ZOPO Speed 7 Plus je k dispozícii s promo kódom „ZOPO11“ za necelých 169 €.

zopo-speed-7-negru-12

Navštívte stránky produktu a zoznámte sa s ZOPO Speed 7 a Speed 7 Plus.

Zobraziť ZOPO Speed 7

Zobraziť ZOPO Speed 7 Plus