Úvod Výrobcovia LG E-shop začal predávať puzdro na LG Nexus 5 (2015), očakávaný dizajn je...

E-shop začal predávať puzdro na LG Nexus 5 (2015), očakávaný dizajn je potvrdený

9

Určite ste si pred pár dňami všimli niekoľko menej detailných renderov konštrukcie neznámeho smartfónu, ktorého mnohí odborníci označovali za očakávaný Nexus od LG a Google. Online obchod Oppomart ich odhad teraz s najväčšou pravdepodobnosťou práve potvrdil.

Takto by mala novinka s čistým Androidom vyzerať v ochrannom puzdre za necelých 9 amerických dolárov. Zaujímavosťou však je, že doplnky sú už teraz k dispozícii, hoci smartfón zatiaľ na trh uvedený nebol.

Ako je teda možné na vlastné oči vidieť, tohtoročná generácia Nexus 5 dostane do hardvérovej výbavy laser na rýchle zaostrovanie, duálny LED blesk a snímač odtlačkov prstov, ktorý juhokórejský výrobca LG tentokrát umiestnil hneď pod vizuálne veľký fotoaparát na zadnú stranu konštrukcie. Či tá bude kovová, je stále otázne; väčšie šance ale určite dávame plastu.

TIP: Toto je nový Nexus 5 (2015) od LG

Púzdro pre LG Nexus 5 (2015) v ponuke Oppomart
Púzdro pre LG Nexus 5 (2015) v ponuke Oppomart

Ešte nedávno zverejnil Evan Blass aka @evleaks spolu s webom uSwitch sériu videí a obrázkov, kde malo byť odhalené celé konštrukčné spracovanie LG Nexus 5 (2015) spolu s ďalším, väčším modelom od Huawei. A aj keď veľa detailov chýbalo, dávalo nám to ako taký náhľad na to, čo vlastne už o pár týždňov môžeme očakávať. Virtuálny náhľad na obidva kúsky bol vraj vytvorený vďaka nadobudnutým výrobným plánom priamo z fabriky, ktoré dostávajú výrobcovia puzdier pár mesiacov pred oficiálnym predstavením.

Internetom taktiež kolovali tentokrát údajne živé fotografie nadchádzajúceho Nexus 5 s rovnakou zadnou stranou, akú mali aj rendery od @evleaks či obrázky v ponuke opppomart.com.

Nexus 5 (2015) naživo?
Nexus 5 (2015) naživo? (foto: droidfeed.net)