Inteligentné hodinky Motorola Moto 360 patria medzi najkrajšie a najobľúbenejšie inteligentné hodinky s Android Wear vôbec a aj preto množstvo fanúšikov čaká na ich druhú generáciu.

Informácie o druhej generácii viac-menej takmer vôbec neexistujú v kontraste napríklad so smartfónmi, pri ktorých sme často svedkami „uniknutých“ fotografií, špecifikácií a podobne.

Jediné čo vieme je, že nová generácia príde opäť s okrúhlym ciferníkom, vymeniteľnými náramkami, lepším rozlíšením displeja a najnovšie sme sa dozvedeli, že prídu v dvoch veľkostiach.

1,56 palcový displej aktuálnej generácie môže byť pre niekoho predsa len veľký, hlavne pre ruky nežnejšieho pohlavia, dokumenty predložené brazílskemu telekomunikačnému úradu však prezradili, že nové Moto 360 prídu v dvoch veľkostiach.

motorola-moto-360-1-1200-w

V dokumentoch figuruje pomenovanie „360S“ a „360L„, kde menšia, „S“ verzia bude vybavená 270 mAh batériou a väčšia, „L“ verzia až 375 mAh.

Aktuálny model drží pri živote 320 mAh batéria.

Vzhľadom na to, že Motorola nedávno predstavila novú sériu smartfónov, pravdepodobne nebudeme na oficiálne uvedenie novej generácie hodiniek Moto 360 dlho čakať.

Ste fanúšikom nositeľných technológií alebo sa jedná o predraženú zbytočnosť?