Úvod Novinky Aktuálne LG si uťahuje zo Samsungu a Note5: Prepáčte, my by sme vám...

LG si uťahuje zo Samsungu a Note5: Prepáčte, my by sme vám to nikdy nespravili!

Note5 v Európe asi nakoniec nebude, no sranda na internete určite áno.

8
Galaxy Note 5

Piata generácia modelovej rady Note nedorazí na európsky trh, teda aspoň zatiaľ nie. Okrem toho, že to nahnevalo potencionálnych zákazníkov, sa skvelej príležitosti chopila aj konkurenčná spoločnosť z domácej Južnej Kórey.

Tá prostredníctvom sociálnej siete Twitter zverejnila uštipačný obrázok s kalendárom a textom, ktorý v preklade znamená „Každému, kto si zaznačil poznámku do kalendára. Sorry. My by sme vám to nikdy nespravili.

Ľudia z LG Jordan tým mali na mysli zaznačený deň oficiálneho spustenia predaja phabletu Galaxy Note5 prostredníctvom oficiálnej distribúcie (21. august), ktorého sa ale spotrebitelia z Európy zrejme tak skoro nedočkajú, čo charakterizuje poznámka „Žiadny Note„. Na starom kontinente ho má nahradiť alternatíva Galaxy S6 edge+ bez inteligentného pera a obšírnej softvérovej funkcionality, no s rovnakou hardvérovou výbavou či unikátnym Super AMOLED displejom. Dôvodom je vraj menší záujem o S Pen a jeho funkcionalitu.

Chcete ho? Podpíšte petíciu

Pokiaľ patríte medzi tých, ktorých oznámenie o nedostupnosti Note5 na Slovensku sklamalo, máte teraz príležitosť aspoň podporiť vznikajúcu petíciu a tým zväčšiť šance, že dorazí na pulty aj našich obchodov. Stojí za ňou populárny predajca spotrebnej elektroniky Clove.