Smartfón LG G4 je skvelé zariadenie, ktoré momentálne patrí k najlepším vlajkovým modelom na trhu a vôbec k najlepším smartfónom výrobcu. O pár mesiacov však príde ešte niečo lepšie.

Začiatkom roka sa objavili informácie pochádzajúce z viacerých zdrojov, že LG chystá „super prémiový“ smartfón, ktorý bude uvoľnený práve koncom roka 2015.

Za spojením „super prémiový“ si predstavíme ušľachtilé materiály, ako napríklad sklo, kov, horčík či vrcholovú špecifikáciu, ako tomu bolo napríklad v prípade Galaxy S6 Edge+ od Samsungu.

Riaditeľ pre mobilnú komunikáciu LG Electronics, Cho Jun-ho, však povedal, že smartfón nikdy nebol oficiálne prezentovaný ako „super prémiový“. Napriek tomu však pôjde o prvotriedne zariadenie.

Dohady našepkávajú, že LG pripravuje phablet, ktorý bude konkurovať Galaxy Note5 či iPhone 6S Plus. Či sa výrobca rozhodne aj pre dotykové pero je zatiaľ otázne.

Pokiaľ sa výrobca pri novom phablete zameria na ergonómiu a hlavne používateľský komfort, ako pri smartfóne G4, určite sa máme na čo tešiť.

K TÉMERECENZIA LG G4: Kráľ ergonómie