Úvod Výrobcovia Lenovo Keď jeden foťák nestačí: Lenovo Vibe S1 má hneď dve predné selfie...

Keď jeden foťák nestačí: Lenovo Vibe S1 má hneď dve predné selfie kamery

0

Nový Lenovo Vibe S1 je zatiaľ nepredstavené zariadenie od čínskeho giganta, ktoré sa malo objaviť už na MWC 2015 v Barcelone. Teraz sa vďaka čínskym úradom na internet dostali jeho fotografie.

Na prvý pohľad sa môže zdať, že sa bude jednať o ďalšie tuctové zariadenie, no podľa @upleaks to má ďaleko od pravdy. Vibe S1 má totiž ponúknuť nie jeden, no hneď dva predné selfie fotoaparáty.

Ak ho Lenovo predstaví v blízkej budúcnosti, môže sa z neho stať prvé zariadenie, ktoré ponúkne dual selfie systém. Na čo to bude? Spomínate si ešte na duálny fotoaparát, ktorý do One M8 zabudoval HTC? Vďaka nemu ste si mohli rozmazať pozadie, pričom vy, resp. fotený predmet ostal krásne ostrý. Je dosť pravdepodobné, že o niečo podobné sa snaží aj Lenovo, akurát teraz bude tento systém umiestnený na prednej strane zariadenia.

Ako vidíte na fotografii nižšie, na pravej hornej strane sa nachádzajú dva fotoaparáty a aspoň jeden z nich by mal ponúknuť 8 Mpx rozlíšenie. Zvyšok špecifikácií zahŕňa 13 Mpx zadný fotoaparát, 5-palcový 1080p displej, 2 GB operačnej pamäte RAM16 GB úložisko. Zariadenie poháňa osem-jadrový Snapdragon 615 a celý smartfón by mal bežať pod Android Lollipop.

Momentálne nie je jasné, za akú cenu ho Lenovo začne predávať a ani to, kedy sa tak stane. Tak či tak, zaujal vás?

vibe-s1-1
vibe-s1-2
vibe-s1-3
vibe-s1-4