Nová generácia inteligentných hodiniek Motorola Moto 360 príde na trh už v blízkej budúcnosti, o čom svedčia čoraz častejšie sa objavujúce informácie o tejto novinke.

Prvým dôvodom je fakt, ž Motorola predstavila nedávno inovovanú líniu smartfónov, čiže na rad by mali prísť hodinky. Brazílsky telekomunikačný úrad si nepostrážil výpis z certifikačného procesu, ktorý prezradil, že Moto 360 prídu v dvoch veľkostiach. V neposlednom rade sa blíži septembrové podujatie IFA v Berlíne, kde by mohlo toto nositeľné zariadenie uzrieť svetlo sveta.

Doteraz však neexistovali žiadne fotografie Moto 360.

Spoločnosť Motorola má svoje sídlo v americkom Chicagu a práve v okolí tohto sídla sa podarilo zachytiť fotografiu hodiniek, ktoré zrejme testoval jeden zo zamestnancov spoločnosti v teréne.

Aj keď snímky nie sú príliš kvalitné, fotografie ukazujú masívnejšiu časť konštrukcie, ktorá drží remienok, zlato-červené prevedenie modelu s väčším ciferníkom a menší model je pre zmenu vybavený čiernym koženým náramkom a aj čiernym ciferníkom.

Podľa snímok žiaľ nová generácia nepríde o svoju typickú „bradu“, teda čierny pás v spodnej časti ciferníka, ktorý pod sebou ukrýva senzory. Mohol by byť však užší, čo by len pridalo už na aj tak podarenom dizajne.

snímka329

Uvidíme, kedy Motorola s novými hodinkami oficiálne vyrukuje a hlavne, aká bude ich cena.