Online predajcovia z Číny majú vo svojom portfóliu množstvo produktov často za zvýhodnené či nižšie ceny na aké sme zvyknutí tu u nás, v Európe.

Komplikovaná však bola dlhá dodacia doba či nepríjemnosti s clom a podobne.

Známy čínsky internetový obchod GearBest.com sa rozhodol svoje produkty viac priblížiť európskym zákazníkom a preto v Nemecku otvoril svoj sklad, v ktorom nájdete množstvo zaujímavých smartfónov, tabletov, gadgetov či iných technologických zariadení.

Pri objednávke produktov tak teraz nemusíte čakať niekoľko týždňov ale váš produkt bude u vás doma od dvoch do piatich pracovných dní a to s bezplatnou dopravou.

Pri výbere konkrétneho produktu jednoducho zvolíte ako miesto odoslania európske umiestnenie.

snímka308

Poprípade si rovno zvolíte celú sekciu, napríklad mobilné telefóny a v menu na ľavo si obdobne zvolíte zobrazenie produktov, ktoré sú dostupné prostredníctvom európskej pobočky.

Tento sklad je otvorený len čerstvo, no predstavitelia obchodu GearBest.com ho postupne napĺňajú novými a novými produktmi, ktoré budú k dispozícii širokej zákazníckej základni.

snímka312

„Sme hrdí na to, že môžeme poskytovať bezkonkurenčný zážitok z nakupovania.  Spokojnosť zákazníka je u nás na prvom mieste.“ – GEARBEST

Spolu s bezplatným doručením obchod ponúka 45 dňovú garanciu na vrátenie peňazí a ak nie ste spokojní alebo potrebujete radu, k dispozícii je vám zákaznícka podpora v rámci online chatu priamo na stránkach predajcu.

Pozrite na výber produktov európskom sklade alebo navštívte priamo GearBest.com!

Navštíviť obchod a zobraziť ponuku