Úvod Zaujímavosti Prídi sa aj ty zabaviť na festival GALOTA: Čaká ťa skvelá hudba,...

Prídi sa aj ty zabaviť na festival GALOTA: Čaká ťa skvelá hudba, Zelená voda a dobrí ľudia

0
Galota FEST

V poradí už tretí ročník multikultúrneho festivalu Galota dnes otvára svoje brány v areáli vodných športov populárnej rekreačnej oblasti neďaleko Nového Mesta nad Váhom. Návštevníkov čaká nabitý program, množstvo umelcov, horúce počasie a adrenalínové jazdy profíkov zo S3tlife Crew.

Tohtoročný level prináša ešte bohatšiu nádielku, vrátane mien ako N.O.H.A., reggae špičky RAPHAEL či Medial Banana. Sympatizantov slovenskej rapovej scény zase nepochybne poteší legendárny Boy Wonder alebo ambiciózne duo Robis a Wagon. Počas energetickej [[[TRIDENT noci sa na stage vystrieda DJ D-TOX aj EmperorDNB z UK, ktorí spolu s nákladom kvalitného psytrance rozhýbu celé okolie.

Bohatý sprievodný program ponúkne návštevníkom rôzne športové, ale aj kultúrne aktivity formou workshopov a prednášok.

Návštevníci Galota FESTu si budú taktiež môcť odpočinúť v chill zóne, zahrať volejbal, basketbal, naučiť sa hrať na bubnoch, spojiť recykláciu odpadu s umením či sledovať cestovateľské kino. V programe dokonca nechýba ani boj o slovenský pohár vo freestyle bmx. A nezabúdajte, začína sa už dnes o 17:00! Viac informácií, vrátane mapy areálu a parkovania/stanovania, nájdete na oficiálnej FB stránke.

Cena lístku na mieste: 16 eur

https://www.youtube.com/watch?v=fDqq0k3hVh4

Detailný program Galota FEST
Detailný program Galota FEST

S radosťou Vás pozývame na tretí ročník Galota Festu, ktorý sa uskutoční v areáli vodných športov na Zelenej Vode, pri Novom Meste nad Váhom. V kalendári si poznačte dátum 07.-09.08. , nachystajte si dobrú náladu a príďte sa s nami zabaviť. Festival priateľov, dobrých ľudí a najmä skvelej hudby. Aj o tom je multikultúrny festival Galota.