Úvod Samsung Samsung Galaxy S6 Edge Plus FOTO Výrobca puzdier, Spigen, odhalil dizajn pripravovaného Galaxy S6 edge+

FOTO Výrobca puzdier, Spigen, odhalil dizajn pripravovaného Galaxy S6 edge+

3

Minulý týždeň sme vás niekoľkokrát informovali o novinkách ohľadom chystaného Galaxy S6 edge+, ktorý má byť spolu s Galaxy Note 5 predstavený už 13. augusta. Ak by ste predchádzajúcim správam o dizajne zariadenia náhodou neverili, olej do ohňa prilial aj výrobca ochranných puzdier, Spigen. Tomu sa totiž podarilo zverejniť obrázky ich výtvorov ešte pred oficiálnym predstavením zariadenia.

Rovnako, ako Galaxy Note 5, aj Galaxy S6 edge+ by sa mal začať predávať 30. septembra. Je však dosť možné, že Samsung sa poponáhľa a tento dátum sa ešte zmení.

Čo sa samotného dizajnu týka, obrázky od Spigen opäť potvrdzujú, že sa nebudú konať žiadne prekvapenia. Galaxy S6 Edge Plus, alebo edge+, ako môžete vidieť z obrázku, bude vyzerať ako zväčšená verzia Galaxy S6 edge. Zariadenie ponúkne 5,7-palcový Quad HD displej zahnutý po oboch stranách. Je teda o 0,6 palca väčší, než klasický Galaxy S6 edge.

Samsung-Galaxy-S6-Edge-Plus-Spigen-02 Samsung-Galaxy-S6-Edge-Plus-Spigen-03 Samsung-Galaxy-S6-Edge-Plus-Spigen-04 Samsung-Galaxy-S6-Edge-Plus-Spigen-05 Samsung-Galaxy-S6-Edge-Plus-Spigen-06 Samsung-Galaxy-S6-Edge-Plus-Spigen-07 Samsung-Galaxy-S6-Edge-Plus-Spigen-08 Samsung-Galaxy-S6-Edge-Plus-Spigen-09 Samsung-Galaxy-S6-Edge-Plus-Spigen-10 Samsung-Galaxy-S6-Edge-Plus-Spigen-11 Samsung-Galaxy-S6-Edge-Plus-Spigen-12