Úvod Zaujímavosti To snáď nie! Ďalší muž sa snažil o selfie so štrkáčom, teraz...

To snáď nie! Ďalší muž sa snažil o selfie so štrkáčom, teraz príde o ruku

11

Minulý mesiac sme informovali o celkom bizarnom príbehu, v ktorom si chlap zmyslel, že selfie so štrkáčom znie ako skvelý nápad. Jeho pokus samozrejme nedopadol dobre a celá liečba v nemocnici ho vyšla na úctyhodných 153 161,25 dolárov. Au! Verili sme, že príbeh nešťastníka odradí ďalších ľudí od podobných nápadov. Viac sme sa však nemohli mýliť.

36-ročný Alex Gomez sa o článku pravdepodobne nedozvedel a keď na rodinnej farme našiel štrkáča, okamžite mu napadla myšlienka spraviť si s ním selfie. Selfíčko opäť nedopadlo dobre. Had Gomeza uštipol. Jeho telo na uštipnutie okamžite zareagovalo a začalo pomaly ale isto puchnúť. Jeho sused sa preto rozhodol vytočiť tiesňovú linku a krátko na to už Gomez ležal v sanitke a smeroval do najbližšej nemocnice. Aj napriek tomu, že mu v nemocnici okamžite podali protijed, je viac než pravdepodobné, že Gomez príde o svoju ruku.

Ak by vám teda niekedy napadlo spraviť si selfíčko s jedovatým hadom, radšej si nechajte zájsť chuť. Radšej si odfoťte svoj obed či večeru.