Úvod Udalosti ASUS predstaví na IFA 2015 nový smartfón aj smartwatch, zverejnil upútavku

ASUS predstaví na IFA 2015 nový smartfón aj smartwatch, zverejnil upútavku

0
Nový ZenFone

Ako už zrejme viacerí viete, za pár dní odštartuje veľká technologická šou, kde budeme môcť vidieť niekoľko noviniek od popredných výrobcov spotrebnej elektroniky. Chýbať nebude samozrejme ani spoločnosť ASUS, ktorá už teraz začína s predčasným odhaľovaním drobných detailov.

Na podujatí IFA 2015, začínajúcom od 2. septembra, predstaví taiwanský výrobca hneď niekoľko nových produktov, vrátane smartfónu či inteligentných hodiniek. V zverejnenej upútavke sa však objavil aj notebook a monitor.

Podľa všetkého pôjde o model strednej triedy zo série ZenFone. Nedávno sa totiž na internete objavili informácie o certifikácií neznámeho ASUS smartfónu v čínskej TENAA, ktorého tlačidlá na reguláciu hlasitosti až nápadne pripomínajú tlačidlá z čerstvého promo videa. Medzi jeho technickými špecifikáciami zrejme nájdeme 5,5-palcový Full HD displej, osem-jadrový čipset, 2 GB operačnú pamäť, 16 GB interné úložisko s možnosťou rozšírenia prostredníctvom microSD karty či 13 alebo 5 MPx fotoaparáty. Ďalej sa spomína Android 5.0.2 Lollipop a zlatá/strieborná farba konštrukcie.

A ako máme možnosť nižšie vidieť, pripravované ASUS smartwatch pozostávajú z kovu a nesú identické dizajnové črty staršej generácie Zenwatch.

Ready for the latest innovations inspired by the power and beauty of nature? #IFA15 #ASUSIFA

Posted by ASUS on 17. august 2015