Úvod Samsung Samsung Galaxy S6 Edge Plus ANKETA: Kúpili by ste si nový GALAXY S6 edge+ za takmer 800...

ANKETA: Kúpili by ste si nový GALAXY S6 edge+ za takmer 800 alebo 900 eur?

Oplatí sa podľa vás investovať do jedného z nových Android phabletov z Južnej Kórei?

25
Galaxy S6 edge+ a Note5

S odhalením technických špecifikácií a dizajnu jedného z čerstvých Android phabletov od spoločnosti Samsung vyplávala na povrch aj cenovka. A ako už zrejme viacerí tušili, tá nie je zrovna najnižšia. Nás ale teraz zaujíma váš názor a či by ste boli ochotní zaplatiť túto nemalú sumu v rozmachu dostupných čínskych smartfónov.

Predajcovia si v našich končinách vypýtajú za Galaxy S6 edge+ buď 799 alebo 899 eur, pričom všetko záleží od nárokov zákazníka, keďže budú k dispozícii dve rôzne varianty s 32 a 64GB interným úložiskom. Za zhruba 300 eur pritom ponúkajú medzinárodné e-shopy ako GearBest špičkový smartfón Meizu MX5 s 5,5-palcovým AMOLED displejom, 21 MPx fotoaparátom od Sony, laserom, precízne spracovanou hliníkovou konštrukciou, rýchlym nabíjaním, senzorom na odtlačky a ešte čerstvým 8-jadrovým čipsetom Helio X10.

5,7-palcová novinka od renomovaného juhokórejského giganta má však v hardvérovej výbave naozaj poriadne esá – vrátane pokročilého čipsetu Exynos 7420, ktorý je vyrobený moderným 14nm procesom. Medzi použitými materiálmi zase figuruje odolný hliník alebo sklo na prednej aj zadnej strane konštrukcie. Samsung ale pýta predovšetkým za značku, ktorú si vybudoval rokmi tvrdej driny na trhu s mobilnými telefónmi.

[yop_poll id=“41″]