Úvod Aplikácie Nechcete, aby sa vám niekto vŕtal v súkromných veciach na telefóne? Vyskúšajte...

Nechcete, aby sa vám niekto vŕtal v súkromných veciach na telefóne? Vyskúšajte túto aplikáciu!

15
Hexlock

Aj keď je smartfón považovaný za osobné zariadenie, občas sa predsa len dostane do cudzích rúk. V takom prípade nás zachráni buď uzamknutá obrazovka alebo alternatívne aplikácie od tretích strán, ktoré navyše ponúkajú možnosť špecifického výberu z toho, čo chceme a čo nechceme zabezpečiť pred neoprávneným otvorením. Medzi tie kvalitnejšie kúsky patrí aj HEXLOCK.

Bezpečnostná aplikácia Hexlock disponuje viacerými inteligentnými prvkami, vrátane automatického prepínania profilov po pripojení do inej Wi-Fi. Používateľské prostredie dokonca spĺňa dizajnové smernice Google, takže nám vďaka krásnemu ‚Material UI‘ poskytne dokonalý vizuálny pôžitok. Jej hlavnou funkcionalitou je ale uzamykanie vybraných Android aplikácií, ktoré máme v našom smartfóne alebo tablete nainštalované.

Ako to funguje?

Po spustení Hexlock jednoducho stačí vybrať tie aplikácie (SMS, Snapchat, Messenger atď.), kde by mohol hosťovského používateľa prekvapiť neštandardný obsah vo forme fotografií, videí či pikantných textov. Občas sa totiž stane, že požičiame naše Android zariadenie niekomu, kto má to svoje doma alebo úplne rozbité. V takom prípade je aplikácia tohto typu na nezaplatenie.

Ako zabezpečenie môžeme zvoliť buď klasické heslo alebo ľubovolný vzor. Voľba už teda záleží na používateľovi a jeho preferenciách.

Hexlock
Hexlock
Hexlock
Hexlock

Podpora viacerých profilov zase dokáže výrazne zjednodušiť náš dennodenný život. Podľa Wi-Fi vie Hexlock identifikovať našu aktuálnu polohu a tým určiť, ktoré nastavenia sme pre dané miesto zvolili, pričom ich následne aj bez ďalších otázok aktivuje.

V obchode Google Play nájdete aplikáciu úplne zdarma.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.liquidum.hexlock&referrer=utm_source%3Dandroidportal“]