Xiaomi MiBand je nesmierne obľúbený inteligentný náramok o čom svedčia predajné čísla. Tohto náramku sa totižto predalo cez 6 miliónov kusov a na jedno nabitie vydrží napríklad 30 dní, dokáže merať fitness aktivity či sledovať spánok.

Vzhľadom na úspech bolo jasné, že Xiaomi príde aj s druhou generáciou tohto inteligentného náramku, pričom spoločnosť zostala verná úspešnému konceptu.

Xiaomi MiBand S1 – čo je označenie novej generácie, si opäť vystačí bez displeja a teda všetky informácie z náramku budeme sledovať skrz smartfón, najväčšou a rozhodne vítanou novinkou je snímač srdcového tepu, ktorý predošlej generácii chýbal.

Xiaomi-Mi-Band-1S-is-certified-in-Taiwan-by-the-NCC

Teraz budú vaše tréningy detailnejšie analyzované a k dispozícii budú určite náramky rôznych farieb či materiálov, keďže časť s elektronikou je odnímateľná a na tejto časti sa nachádza aj dvoj konektor pre nabíjanie.

Kedy bude Xiaomi MiBand S1 oficiálne predstavený verejnosti je neznáme a tak isto nie je oficiálne potvrdená ani cena, tá by však mala korešpondovať s provu generáciou náramku, čiže v našich končinách sumou okolo 20 €.