Úvod Samsung Samsung Galaxy S6 Edge Plus DOHADY: Samsung Galaxy S6 edge+ bude vyzbrojený až po uši: 4GB RAM,...

DOHADY: Samsung Galaxy S6 edge+ bude vyzbrojený až po uši: 4GB RAM, Exynos 7420 a 3000 mAh batéria!

0

Najnovšie informácie ohľadom chystaného smartfónu z dielne juhokórejského giganta opäť naznačujú, že sa máme pripraviť na poriadne výkonné zariadenie. Vietnamský zdroj totiž uvádza, že novinka ponúkne až 4 GB operačnej pamäte RAM. Jednať sa má teda o rovnako veľa RAM, ako čo má ponúknuť chystaný Galaxy Note 5. Ak sa tieto informácie potvrdia, bude sa jednať o prvé smartfóny od Samsung so 4 GB RAM.

Okrem toho sa opäť vyvracia informácia o tom, že zväčšenú verziu S6 edge+ bude poháňať Snapdragon 808. Namiesto neho by sa v novinke od Samsungu mal objaviť osvedčený čipset vlastnej výroby, Exynos 7420. Rovnaký čipset poháňa aj Galaxy S6 a Galaxy S6 edge, ktoré boli predstavené ešte na jar. To však nie je všetko, Exynos 7420 v Galaxy S6 edge+ by mohol tikať na vyššom takte, hovorí sa až o 2.1 GHz. Nakoniec, celé zariadenie bude poháňať 3 000 mAh batéria.

Samsung-Galaxy-Note-5-and-S6-edge-7
Chystaný Samsung Galaxy S6 edge+

Vzhľadom na to, že oficiálne informácie môžu pochádzať jedine od Samsungu chceme upozorniť na to, že je možné, že vyššie spomenuté údaje nemusia byť úplne presné. Tak či tak nám však dávajú akú-takú predstavu toho, čo si pre nás Samsung pripravil a čo nás na jeseň bude čakať v obchodoch.