Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 5 4GB operačnú pamäť LPDDR4 ponúkne aj GALAXY Note 5

4GB operačnú pamäť LPDDR4 ponúkne aj GALAXY Note 5

O pár týždňov skoršie predstavenie, špičková hardvérová výbava a elegantný dizajn. Vyzerá to tak, že novú generáciu Note poznáme už veľmi dobre.

0
Koncept Galaxy Note 5

Po technických špecifikáciach ako displej či čipset tentokrát odhalil očakávaný Note 5 ďalšiu časť skladačky – RAM-ku. Keď sa teda pozrieme na veľmi pravdepodobný zoznam výbavy, len veľmi ťažko nájdeme konkurenciu, ktorá by mu vedela schopne konkurovať.

Uvidíme však, aká bude počas druhej polovice roka 2015 realita, keďže má prísť na spotrebiteľský trh niekoľko hneď niekoľko ambicióznych smartfónov, vrátane Nexus 5 alebo čínskych Mi 5 a Mi 5 Plus.

Web SamMobile priniesol exkluzívnu informáciu, že Galaxy Note 5 od spoločnosti Samsung ponúkne až 4GB operačnú pamäť v modernom a zároveň nízko-energetickom štandarde LPDDR4, ktorý je taktiež potvrdený už aj pre OnePlus 2.

Z doterajších únikov vieme, že nástupca minuloročného Note 4 poženie ePOP čipset Exynos 4722, pričom ten má mať na jednom kuse kremíka procesor, grafický procesor, RAM, LTE modem a interné úložisko na dáta. Zobrazovacie kapacity vraj zabezpečí 5,67-palcový Super AMOLED displej v jemnom Quad HD rozlíšení. A pokiaľ niekoho zaujíma konštrukčné spracovanie, podľa tradície môžeme očakávať identické črty so Samsung Galaxy S6 – teda odolné sklo na prednej aj zadnej strane či špeciálny hliníkový rám.

Oficiálne predstavenie bolo po minulé roky realizované začiatkom septembra, tentokrát ho však asi juhokórejský výrobca presunie na skorší termín, nakoľko tak chce lepším načasovaním údajne nadobudnúť výhodu pred Apple a jeho taktiež septembrovým iPhone 6s.