OnePlus 2

TENAA je čínsky inštitút pre certifikáciu telekomunikačných zariadení a práve táto organizácia čerstvo certifikovala očakávaný smartfón OnePlus 2, pričom potvrdila parametre a objavili sa aj prvé snímky (tit.obr.)

Aj keď menej kvalitné fotografie ukazujú oválny snímač pre odtlačky prstov na prednej strane, čo potvrdilo predošlé informácie o jeho implementácii a na zadnej strane môžeme zase nájsť senzor pre laserové zameriavanie, ktorý patrí fotoaparátu.

Čo sa týka špecifikácií, certifikačný výpis prezradil použitie 5,5 palcového Quad HD displeja, procesoru Snapdragon 810, 4 GB pamäť RAM, GPU Adreno 430, 32 GB interné úložisko, 13 MPix fotoaparát, 8 MPix predný snímač a masívnu 3300, mAh batériu.

OnePlus-2-certified-by-TENAA-5.5-inch-QHD-screen-SD-808-4GB-of-RAM-check-out-the-pictures

Ďalej bude zariadenie vybavené USB portom typu C, dvoma slotmi na SIM karty, konštrukcia by mala byť zhotovená z kovu a ako uviedol riaditeľ spoločnosti, cena neprekročí hraniu 450 dolárov.

O OnePlus 2 tak máme relatívne kompletné informácie aj s pracovnými fotografiami z certifikácie, už nám len zostáva počkať na koniec mesiaca, kedy bude smartfón predstavený.

Pri jeho predaji spoločnosť OnePlus opäť použije pozvánkový systém, ktorý však bude otvorenejší ako v minulom roku a tak by sa k zariadeniu malo dostať oveľa viac zákazníkov a hlavne rýchlejšie.

Brúsite si zuby na nový OnePlus 2?