OnePlus 2

Koncom tohto mesiaca sa chystá predstavenie druhej generácie „zabijaka vlajkových lodí“, modelu OnePlus 2 a dnes sa objavil ďalší kúsok skladačky, ktorá poukazuje na parametre zariadenia.

Už vieme, že OnePlus 2 bude poháňaný procesorom Snapdragon 810 v 2.1, 4 GB pamäťou RAM, ako prvý smartfón ponúkne USB konektor typu C, o bezpečnosť sa postará snímač odtlačkov prstov a najnovšie sa naposledy na verejnosti objavili snímky zhotovené 13 MPix fotoaparátom tohto zariadenia.

K TÉME13 MPx a f/2.0: Takto fotí ešte nepredstavený OnePlus 2, pozrite si VIDEO test

Riaditeľ spoločnosti OnePlus, Liu Zuohu na čínskej sociálnej sieti Weibo prezradil ďalšiu časť špecifikácie tohto zariadenia a OnePlus 2 teda príde s dual SIM funkcionalitou.

422f89d7gw1eu3xgqq8q0j20og17gjw4To je rozhodne skvelá správa, kedže Samsung, LG, či HTC svoje vlajkové modely vybavili iba jedným SIM slotom, pričom je táto funkcionalita relatívne žiadaná.

Môžete tak aktívne používať dve SIM karty, napríklad jednu služobnú a jednu súkromnú, alebo môžete jednu používať na hovory a druhú na dáta od iného operátora.

Keď už sme pri slotoch, zatiaľ je otázne použitie konektoru na micro SD karty pre rozšírenie interného úložiska, pokiaľ by však OnePlus 2 prišiel aj s týmto slotom, konkurencia má dôvod na vážne obavy aj v rámci priaznivej cenovej politiky spoločnosti, akú predviedli pri minuloročnej generácii.