Úvod OnePlus OnePlus 2 TIP: Nadupaný OnePlus 2 v predobjednávke za 386€, objednávať môžete už teraz

TIP: Nadupaný OnePlus 2 v predobjednávke za 386€, objednávať môžete už teraz

16
OnePlus 2

OnePlus 2, novinka od čínskeho startupu OnePlus, ktorý nás minulý rok prekvapil skutočne zaujímavým smartfónom OnePlus One je konečne tu. Novinka z dielne šikovného Carla Pei-a ponúka prémiové špecifikácie, vrátane kovovej konštrukcie, kvalitného fotoaparátu či poriadne výkonného procesora.

Začnime ale po poriadku. OnePlus 2 ponúka 5,5-palcový Full HD (1 920 x 1 080) displej prekrytý tvrdeným sklom Corning Gorilla Glass 4, ktorý je osadený v kvalitnej kovovej konštrukcii vyrobenej zo zliatiny horčíku a magnézia. Celé zariadenie poháňa nekompromisne výkonný procesor Snapdragon 810, ktorého súčasťou je aj grafický čip Adreno 430. Ten sa bude starať o hladký chod všetkých graficky náročnejších aplikácií, ako napríklad 3D hier. Čipsetu sekundujú 3GB, resp. 4GB RAM (3GB pri 16GB verzii a 4GB pri 64GB verzii).

Na zadnej strane nájdete 13 Mpx fotoaparát schopný nahrávať 4K, slow-motion a HDR video. Na prednej strane sa na vás bude pozerať 5 Mpx senzor. Zariadenie beží na upravenom Android 5.1 Lollipop, ktorý spoločnosť OnePlus nazvala Oxygen OS. Čerešničkou na torte je aj snímač odtlačkov prstov zapustený do tlačidla „Domov,“ ktoré spríjemní odomykanie zariadenia.

Tak a teraz k podstate článku. Kedy si ho môžete kúpiť a koľko eur na to bude treba? OnePlus je spoločnosť, ktorá je známa svojim systémom pozvánok. Minulý rok sme si prešli vlnami frustrácie, keďže telefón sme aj chceli, no nedalo sa k nemu kvôli nedostatku pozvánok dlhú dobu dostať. Tento rok je situácia dosť podobná, až na pár svetlých výnimiek, ktorými je napríklad obchod Geekbuying.com.

Tam si OnePlus 2 (3GB/16GB) môžete predobjednať už za 386€, zatiaľ čo OnePlus 2 (4GB/64GB) verzia môže byť vaša za 450€. Predobjednávky obchod prijíma do konca augusta, takže času je dosť, no dávajte pozor, aby sa neminuli zásoby. Kto prvý príde, ten prvý berie.

>>>Zobraziť OnePlus 2 3GB/16GB<<<

>>>Zobraziť OnePlus 2 4GB/64GB<<<