wifi

Pripojenie na WiFi sieť je dnes už absolútna samozrejmosť a pokiaľ chcete mať poriadny prehľad o umiestnení bezplatných hotspotov ako u nás tak napríklad na dovolenke v zahraničí, vyskúšajte jeden z najlepších WiFi lokátorov v obchode Google Play.

Aplikácia nesie názov WiFiMapper a testovalo ju viac ako 3000 beta testerov, ktorí zmapovali až 650 miliónov miest. Aplikácia vychádza zo štandardov spoločnosti OpenSignal, ktorá sa špecializuje na mapovanie pokrytia bezdrôtovými sieťami.

Aplikácia štandardne zobrazuje voľné WiFi hotspoty vo vašom okolí, ktoré môžete hodnotiť, respektíve komentovať, ďalej môžete sieť označiť ako voľnú, privátnu alebo platenú, čím prispievate k zlepšeniu informačnej kvality aplikácie.

Vývojári neustále aktualizujú databázu aplikácie a do budúcnosti sa dokonca dočkáme aj offline vyhľadávania, čo sa skvele hodí pri cestách v zahraničí, kde poplatky za dáta často predstavujú nemalé sumy.

Ako aplikácia funguje vám najlepšie prezradí propagačné video nižšie a aplikáciu WiFiMapper nájdete v obchode Google Play na stiahnutie bezplatne.

[googleplay url=“https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opensignal.wifi“]