Samsung Galaxy Note 4

MobileDirect je výrobca doplnkov a príslušenstva akými sú aj kryty či púzdra pre smartfóny a vďaka nemu môžeme získať ako-taký obraz o existencii ale aj dizajne blížiacich sa nových Samsung phabletov.

V minulosti spoločnosti MobileDirect napríklad „unikli“ kryty pre iPhone 5 a iPhone 6, čim taktiež potvrdil ich existenciu a dizajnový náhľad.

Ochranné obaly v galérii nižšie sú určené pre nadchádzajúce smartfóny Samsung Galaxy Note 5 ale aj Samsung Galaxy S6 edge+, kde S6 edge+ je novinkou v línii, ktorá poskytne zakrivený displej po oboch stranách, no s väčšou uhlopriečkou ako súčasná vlajková loď, Galaxy S6 edge.

Na krytoch môžeme jasne vidieť otvor pre dotykové perno S Pen, USB konektor, ktorý by mohol byť typu C a tvar otvoru pre fotoaparát naznačuje presunutie LED blesku a snímaču tepu na pravú stranu od fotoaparátu po vzore súčasných Galaxy S6 / S6 edge smartfónov.

Galaxy Note 4 malo snímač a LED blesk umiestnený pod fotoaparátom.

Je jasné, že Samsung vybaví tieto zariadenia tými najlepšími komponentami, detaily o nich sa snáď dozvieme už v blízkej dobe.

Cases-for-two-unannounced-Samsung-models-leak (3)
Case-for-the-unannounced-Samsung-Galaxy-S6-EDGE
Cases-for-two-unannounced-Samsung-models-leak (2)
Cases-for-two-unannounced-Samsung-models-leak (1)
Case-for-the-unannounced-Samsung-Galaxy-Note-5
Cases-for-two-unannounced-Samsung-models-leak