Druhá polovica roka prinesie viacero nových smartfónov, vrátane vynovenej generácie populárnej modelovej rady NOTE, ktorá by mala aj tentokrát prísť s dizajnovými črtami aktuálnej vlajkovej lode Galaxy S6 a S6 edge – teda s farebným sklom na prednej aj zadnej strane konštrukcie či so špeciálnym hliníkovým rámom. Nejde však o žiadne dohady, stratégiu identického vizuálneho vzhľadu doteraz aplikoval Samsung pri každej jednej generácii oboch príbuzných modelov.

Phablet Galaxy Note 5 príde taktiež s mierne väčšou uhlopriečkou displeja, modernejším hardvérom a bohatšou funkcionalitou, vrátane inteligentného pera S Pen, pričom ten by sa mal po novom už vysúvať prostredníctvom patentovaného automatizovaného systému.

No a keďže dizajn očakávanej Android novinky z Južnej Kórei už nie je vďaka tradičnej stratégii žiadnym verejným tajomstvom, Note 5 si teraz môžeme obzrieť z každej strany. Veľmi realistické rendery konceptu vyhotovil Ivo Marić, kde nezabudol ani na praktické a zároveň pekne-vyzerajúce 2.5D odolné sklo.

Viac detailov nájdete na FOTO alebo VIDEU nižšie.

koncept-galaxy-note-5-6 koncept-galaxy-note-5-5 koncept-galaxy-note-5-4 koncept-galaxy-note-5-3 koncept-galaxy-note-5-2 koncept-galaxy-note-5-7 koncept-galaxy-note-5-8