Úvod Výrobcovia Huawei Inteligentné hodinky a vodeodolné Bluetooth slúchadlo v jednom: HUAWEI TalkBand B2 za...

Inteligentné hodinky a vodeodolné Bluetooth slúchadlo v jednom: HUAWEI TalkBand B2 za skvelú cenu

10

Leto je tu a s ním prichádzajú aj rozšírené aktivity, hlavne čo sa cvičenia, posilňovania, výletovania či dovolenkovania týka. Spolu s takýmito aktivitami vám už v dnešnej dobe môže pomôcť niekoľko inteligentných zariadení, medzi ktoré nepochybne patria aj inteligentné hodinky. Svoje riešenie tento rok predstavil aj renomovaný čínsky výrobca, Huawei, ktorý na trh uviedol TalkBand B2.

Nie len, že sa jedná o inteligentné hodinky s vymeniteľným remienkom, no zároveň fungujú aj ako Bluetooth slúchadlo pre bezpečnejšie šoférovanie, ak počas neho musíte aj telefonovať. Huawei si na novinke skutočne dal záležať, TalkBand 2 podporuje spojenie až s dvomi telefónmi naraz, senzory v jeho vnútri hravo rozoznajú medzi tým, či chodíte, bežíte, idete na bicykli či robíte niečo iné.

To nie je všetko, TalkBand 2 dokáže monitorovať váš spánok. Ráno vám prezradí, či ste sa prehadzovali a ak tieto informácie spojíte s niektorou z dostupných aplikácií, môžete si veľmi jednoducho a zaujímavo zlepšiť kvalitu spánku. Zabudnúť nemôžeme ani na funkcionalitu „Find your phone,“ teda „nájdi svoj telefón.“

Huawei-TalkBand-B2-01

Aby toho nebolo málo, Huawei celé zariadenie zabezpečil tak, aby bolo vodeodolné a tak sa nebudete musieť báť, že sa vám pokazí hneď po prvom kontakte s vodou. Výrobca tvrdí, že dážď, či umývanie rúk mu nerobí žiaden problém. Je však dôležité, aby ste TalkBand 2 utreli hneď, ako to bude možné.

Inteligentné hodinky/fitness doplnok/Bluetooth slúchadlo od Huawei je kompatibilné s Android 4.0+ a iOS 7.0+. Naši kamaráti z GearBest si pre nás pripravili naozaj lákavú ponuku. Vďaka zľavovým kupónom si budete túto vymoženosť zaobstarať za 135€ (zlatá verzia) alebo 110,85€ (čierna a strieborná verzia).

>>>Zobraziť rozšírenú špecifikáciu<<<

  • Zľavový kupón pre striebornú a čiernu verziu: GBB2
  • Zľavový kupón pre zlatú verziu: GBB2L

Tak čo, ako sa vám pozdáva toto inteligentné príslušenstvo? Našli by ste preň využitie?