Úvod Zaujímavosti FOTO + VIDEO Chcel si spraviť selfie so štrkáčom, takto to dopadlo!...

FOTO + VIDEO Chcel si spraviť selfie so štrkáčom, takto to dopadlo! + faktúra z nemocnice

12

Tak toto sa skutočne nevidí každý deň. Z uplynulých mesiacov je už asi každému jasné, že selfie je obrovský fenomén, ktorému prepadli milióny ľudí. Jeden chlapík z amerického San Diega sa to však rozhodol posunúť na úplne inú úroveň. Chcel si totiž spraviť selfie so štrkáčom.

Ako už možno tušíte, plán nevyšiel celkom tak, ako mal a ambiciózne cítiaci sa muž rýchlo oľutoval nie len to, že mu takáto myšlienka napadla ale asi aj to, že si vôbec kúpil telefón s akýmkoľvek fotoaparátom.

Todd Fassler musel po tom, ako naňho štrkáč prirodzene zaútočil, navštíviť dve nemocnice, v ktorých mu z tela odstránili jed a zároveň mu ošetrili poriadne škaredú ranu na ruke. Tam sa však hororový scenár pre nebojácneho cowboya neskončil. Pravé infarktové stavy prišli po tom, ako mu nemocnica vyúčtovala všetky zákroky. Ako môžete vidieť na fotografii nižšie, celková dlžná čiastka je vyše 153 000 amerických dolárov, alebo 140 tisíc eur. Au.

V Spojených štátoch tento prípad rozpútal vlnu debát o tom, prečo je zdravotná starostlivosť taká drahá. Tak či tak, pán Fassler vzhľadom na to, že si platil zdravotné poistenie dlžnú čiastku nebude musieť zaplatiť.

faktura
Faktúra z nemocnice s gigantickou sumou za ošetrenie