Len nedávno utíchol ošiaľ ohľadom smartfónov Galaxy S6 a S6 edge a Samsung už zbrojí do boja s nemenej očakávaným novým kráľom phabletov, modelom Galaxy Note 5.

Ten je známy hlavne vďaka väčším rozmerom a bezkonkurenčným dotykovým perom S Pen, pričom pri tomto zariadení je samozrejmosťou použitie vrcholovej špecifikácie.

Okrem iného vieme, že tento ultimátny smartfón sa pochváli 4 GB pamäťou RAM, snímačom odtlačkov prstov a hovorí sa o použití čipu Exynos 7422, kde výrobca integruje na jeden kus kremíku všetky dôležité časti hardvérovej výbavy mobilného zariadenia – teda procesor, grafický procesor, RAM-ku, modem a aj úložisko.

Čím viac sa blíži predstavenie tohto zariadenia (august – september), tým viac nás rôzne zdroje zásobujú „uniknutými“ informáciami a najnovšie sa tak môžeme pozrieť na Galaxy Note 5 v rámci renderov aj s príslušenstvom v podobe krytov.

Rendre boli pravdepodobne vytvorené na základe už uniknutých CAD návrhov a teda rozmery a diazjnové prvky by mali korešpondovať s realitou.

Pozrite sa na sériu snímkov, ktoré sa podarilo získať technologickému webu phonearena.com.

Samsung-Galaxy-Note-5-case-renders (2) Samsung-Galaxy-Note-5-case-renders (5) Samsung-Galaxy-Note-5-case-renders (6) Samsung-Galaxy-Note-5-case-renders (7) Samsung-Galaxy-Note-5-case-renders (8) Samsung-Galaxy-Note-5-case-renders (4) Samsung-Galaxy-Note-5-case-renders (3) Samsung-Galaxy-Note-5-case-renders (1) Samsung-Galaxy-Note-5-case-renders