Samsung Galaxy Note 4

Vyzerá to, že Samsung upustí od tradície predstavovať svoj populárny Galaxy Note phablet na podujatí IFA v Berlíne ale ukáže ho verejnosti skôr, na samostatnom podujatí aj so zariadením Galaxy S6 Edge Plus.

Ako uviedol renomovaný server businesskorea.co.kr, priemyselné zdroje z prostredia výrobcu prezradili, že Samsung Galaxy Note 5 uvzrie svetlo sveta verejnosti už 13. augusta na tlačovom podujatí v meste New York.

Odborníci sa domnievajú, že Samsung svoj nový high-end model predstaví skôr kvôli spoločnosti Apple, ktorá plánuje uviesť nový iPhone 6S v mesiaci september.

Chce tak dovtedy presvedčiť a nalákať do svojich vôd čo najväčšie spektrum zákazníkov, čomu určite dopomôže aj poriadna marketingová mašinéria, podobne ako pri Galaxy S6 Edge.

Okrem tohto phabletu s originálnym dotykovým perom S Pen by sme sa mali dočkať aj predstavenia väčšieho Galaxy S6 Edge s prívlastkom Plus.

Už nám len zostáva počkať na oficiálnu „The Next Big Thing“ pozvánku na podujatie, kde Samsung opäť posunie technologické hranice o krôčik v pred.

K TÉMEGalaxy Note 5 dostane Exynos 7422: Čipset s CPU, GPU, operačnou pamäťou, LTE modemom a úložným priestorom

NEPREHLIADNITEGalaxy Note 5 na krásnych renderoch

Ste fanúšikom Galaxy Note série alebo ide podľa vás o zbytočne prefunkcionalizovanú lopatu?