Angry Birds 2

Ikonická mobilná hra pre dotykové displeje, ktorá bola od zverejnenia stiahnutá viac ako dve miliardy krát, dostane po takmer šiestich rokoch oficiálne pokračovanie. Pekne-spracovaná upútavka obsahuje slogan „Bigger, badder, birdier“ a nahnevané vtáky v akcii.

Ďalšie informácie, ktoré by odhaľovali viac detailov z pokračovania Angry Birds 2, fínske vývojárskej štúdio Rovio zatiaľ nezverejnilo; známy je iba dátum a miesto predstavenia. Mediálne podujatie prebehne v americkom meste San Francisco 28. júla 2015.

Od sprístupnenia prvej a originálnej verzie (december 2009 a iba pre iOS) sme mali možnosť hrať až 14 modifikovaných verzií, ako napríklad Star Wars, Rio či Space.

Mnohí považujú Angry Birds za priekopníka priemyslu s mobilnými hrami. Počas svojich prvých rokov zožal titul obrovský úspech, v poslednom čase sa však už pomaličky dostáva do úzadia, a to vrátane všetkých variácií. Sme teda rozhodne veľmi zvedaví, čo použije Rovio v časoch presýteného trhu na oživenie popularity a prilákanie pozornosti používateľov smartfónov alebo tabletov.